Byggnadsställningar

Hyr din byggnadsställning i Stockholm till bästa pris

Vi på Fasadställning i Bromma levererar byggställningar och uppför byggnadsställningar i hela stor-Stockholm med omnejd. Vi håller hårt på kvalitet och genom hög service och god kompetens hos våra medarbetare bygger vi trygga byggnadsställningar åt våra kunder för alla möjliga typer av ändamål och trygga och långsiktiga relationer med våra kunder.

Alla vi som jobbar på Fasadställning har självklart de nödvändiga certifikat som krävs i utförandet av vårt arbete och vår personal arbetar med en lösningsorienterad inställning för att snabbt kunna leverera. Med lång erfarenhet och en unik bransch förståelse ser vi vad våra kunder behöver och tillfredsställer deras behov.

Vi erbjuder

Byggställningar

Byggnadsställning

Rullställningar

Rullställning
Vad kostar det?

Byggställningar

{{ result }}exkl.moms

*OBS! detta är en kostnadsuppskattning.
Kontakta oss för bokning.

Rullställningar

{{ scaffold }}exkl.moms

Tillkommer en kostnad på 850 kr för utkörning.

*OBS! detta är en kostnadsuppskattning.
Kontakta oss för bokning.

Våra byggställningar

 

Byggnadsställning

Vid renoveringsarbeten på byggnader, villor, flerfamiljshus eller dylikt behövs i regel ställning för att på ett säkert och effektivt sätt kunna arbete. Typen av ställning och utformningen styrs av vilket jobb som utföras. Takarbeten kräver åtkomst till takfot, vattensystem samt inte minst säkerhet för arbetarna på taket, fasadarbeten kräver et annat huvudfokus där tillgängligheten över hela ytan står i centrum. Oavsett karaktären på arbetet kan vi på Fasadställning i Bromma levererar fasadställning som motsvarar våra kunders behov.

Rullställning

Vid mindre arbeten eller lägre byggnader kan det även fungera utmärkt med en så kallad rullställning, eller zip-up  som det även kallas i folkmun. Här är det enklare aluminium delar som monteras ihop på ett enkelt och flexibelt sätt vilket gör att det lämpar sig utmärkt för småhus, friggebodar eller motsvarande byggnader med jämna markförhållanden. Rullställningen kan är ej lämplig vid sluttande mark, hinder eller andra fysiska förutsättningar kring arbetsområdet, då är fasadställning mer lämpligt.

 

Fördelarna med att hyra byggställning

När du hyr en byggställning av oss garanterar vi att du får en byggställning som lever upp till dina behov. En bra och anpassad byggställning är ur många aspekter både a och o när det kommer till att bygget blir lyckat i sin helhet.

Vi planerar alltid strukturen för våra ställningar noggrant tillsammans med dig som kund innan vi hyr ut för att på så sätt kunna garantera att du dels blir nöjd – men också för att spara tid i längden, ett väl utfört arbete är ett arbete som inte behöver justeras.

Vad vi kan erbjuda

Vi på Fasadställning erbjuder våra kunder kvalitativa byggställningar av till flera typer av ändamål. Vi som arbetar här har självklart de certifikat som behövs i vårt arbete och ser alltid till att bygga ställningar som lever upp till de säkerhets- och kvalitetskrav som ställs på marknaden i dagsläget.

Med god service och lösningsorienterad personal ger vi våra kunder höga resultat till konkurrenskraftiga priser. Vi är verksamma i hela storstockholm, vi hyr ut och levererar byggställningar i bland annat Täby, Värmdö, Danderyd, Järfälla och Bromma.

 

Hur går jag tillväga om jag är i behov av en byggställning?

Om du är i behov av att hyra en ställning någonstans i Stockholm, kontakta då oss med en förfrågan. Vi återkopplar alltid så snabbt vi kan med en offert samt planering av jobbet så att du kan påbörja ditt bygge omgående.

Nästa steg är att vi kommer ut och monterar ställningen åt dig, Vi ordnar självklart med alla leveranser till och från platsen och när arbetet väl är färdigt kommer vi ut och monterar ned ställningen åt dig för att sedan frakta bort den.

 

Att tänka på när du ska hyra ställning

När du ska hyra en ställning är det alltid bra att först försöka bilda sig en uppfattning av vilka områden av bygget som kan komma att kräva en ställning. För att minimera kostnaderna kan det vara bra att därför planera byggprocessen och anpassa den i den mån som det går efter uthyrningsperioden då du har ställningen till ditt förfogande. Men framförallt – tala alltid med oss innan så kan vi bistå dig med rådgivning och planering av ditt bygge.

En annan sak som kan vara bra att tänka på när du ska hyra en byggställning är att du själv lär dig de säkerhetsrutiner som du och andra som kommer arbeta uppe på ställningen bör ha kännedom om. En byggställning är ingen garanti för säkerhet och även om vi alltid levererar ställningar som uppfyller de krav som finns så är det fortfarande en god idé att själv läsa på om ställningsjobb. Men självklart finns vi där och ger dig den info du behöver och är med dig hela vägen.

Hyra byggställning Danderyd

Orter i Stockholm vi verkar inom


Kostnadsfri rådgivning

Som tidigare nämnt så är vi måna om att du blir nöjd med det vi levererar. Därför uppmuntrar vi våra kunder att initialt kontakta oss för rådgivning inför arbetet. Detta handlar inte bara om att du som kund ska känna dig trygg med oss att det arbetet vi utför åt dig är av absolut högsta kvalitet, utan också om att se över de förutsättningar som finns för det specifika jobbet för att därigenom kunna planera ställningens utformning så bra som möjligt efter de rådande förutsättningarna.

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss på Fasadställning i Bromma redan idag, så hjälper vi dig med din byggställning. Alla vi som arbetar hos oss har lång erfarenhet av montering och planering av fasadställningar. För oss står alltid du som kund hos oss i centrum. Vi är måna om att leverera kvalitét och anpassar alltid våra byggställningar efter kundens unika behov. Med en lösningsorienterad inställning och en hög grad av service kan du känna dig trygg med en ställning från oss.

Kontakta oss

Vad kostar det?

Byggställningar

{{ result }}exkl.moms

*OBS! detta är en kostnadsuppskattning.
Kontakta oss för bokning.

Rullställningar

{{ scaffold }}exkl.moms

Tillkommer en kostnad på 850 kr för utkörning.

*OBS! detta är en kostnadsuppskattning.
Kontakta oss för bokning.

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm